Házasság hete

Nándi és Kriszta

A házasság hetét ünnepeljük VII.

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozatában mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Az hetedik interjút Vándor Ilka készítette.

a házaspár

A házasság hetét ünnepeljük VI.

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozatában mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. A hatodik interjút Palánki István készítette.

a házaspár

A házasság hetét ünnepeljük V.

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozatában mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Az ötödik interjút P.Tóth Nóra készítette.

Diana Zhurina

A házasság hetét ünnepeljük IV.

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozatában mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Hét nap, hét házasság, hét élethelyzet, egy közös pont: a feltétlen szeretet, az Istennel kötött hármas kapcsolat mindent legyőző ereje. A negyedik interjút Bródy-Szilági Icus készítette.

Lilla és Ádám

A házasság hetét ünnepeljük III.

A Görögkatolikus Metropólia interjúsorozatában mindennap más házaspárral ismerkedhetünk meg. Hét nap, hét házasság, hét élethelyzet, egy közös pont: a feltétlen szeretet, az Istennel kötött hármas kapcsolat mindent legyőző ereje. A harmadik interjút Varga-Juhász Bernadett készítette.

Pál Feri atya

Szeretetbe kapaszkodva

Javában tart a Házasság hete, parókiáink is csatlakoztak az országos programhoz.

plakát

Házasság hete február 12-19.

Dátum
Hely
Miskolci Egyházmegye

Hazánkban idén már tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét. Parókiáink is számos programmal kapcsolódnak a kezdeményezéshez

Múcsonyban

Maradjunk együtt – a házasság hete után

A Miskolci Egyházmegye számos parókiája kapcsolódott be a február 13-20. között megtartott országos kezdeményezésbe és különböző programokkal várta szeretettel a házaspárokat