Róma

csoportkép Ferenc pápával

Szakkolisként Rómában

Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat képviselői Rómában tettek tanúságot tíz éve tartó munkájukról.

A Szent Péter bazilika az immár hét szent arcképével   (Vatican Media)

"Jézusért hagyjunk el mindent!"

"Jézusért hagyjunk el mindent!" felkiáltás állt Ferenc pápa homíliájának középpontjában október 14-én. Hét boldoggá avatottat Őszentsége a szentek sorába iktatott, köztük VI. Pál pápát.

Mária kegyképek Rómában

Magyar delegációk a Mária-kegyhelyek Jubileumán

Közel kilencven Mária-kegyhely küldöttsége – köztük a máriapócsi – gyűlt össze október 8-án a Szent Péter téren, ahol az Irgalmasság Szentéve egyik kiemelt rendezvényeként került sor a „Máriás Jubileumra”.

Római kirándulás

Szalézis görögök Rómában

A kazincbarcikai Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai Rómába zarándokolhattak. Az utazás lehetősőgét jutalomként kapták az arra érdemes tanulók.

Ministránstalálkozó

Ministránstalálkozón Rómában

Vasárnap hajnalban a székesegyházunkban végzett imádság után Atanáz püspök atya, Béres Gábor atya és kísérőik vezetésével 64 ministráns indult el Rómába, a Nemzetközi Ministráns Zarándoklatra.

Római kirándulás

Rómába zarándokoltunk

Május 8-án a szirmabesenyői és a debrecen-csapókerti egyházközség szervezésében 55 zarándoktársunk részvételével, Dr. Szarka Gergely parókus vezetésével Rómába indultunk, hogy az „örök város” nevezetességeinek megtekintésén túl elsősorban Szent Péter és Pál apostolfejedelmek sírjainál imádkozzunk.