Kattárs

plakát

KATTÁRS 2023

Dátum
Hely
Veszprém

A Katolikus Társadalmi Napok (KATTÁRS) idei házigazdája a Veszprémi Egyházmegye, számos programmal várjaák az érdeklődőket

csoportkép a KATTÁRSON

A Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény a KATTÁRS - on

Idén 2016. szeptember 16-17-én került megrendezésre a Katolikus Társadalmi Napok (KATTÁRS) Budapesten. A rendezvény mottója: „Jézus az irgalmasság arca. Társai vagyunk!” - a KATTÁRS az irgalmasság szent éve jegyében Jézust, mint a Katolikus Egyház szociális munkájának forrását állította a középpontba.

logó

KATTÁRS

Az idei Katolikus Társadalmi Napokat (KATTÁRS) szeptember 16-án és 17-én a budapesti Március 15. téren rendezi meg a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK), amelynek mottója: „Jézus az irgalmasság arca. Társai vagyunk!” - a KATTÁRS az irgalmasság rendkívüli szentéve jegyében Jézust mint a Katolikus Egyház szociális munkájának forrását állítja a középpontba.

Logó

Újra KATTÁRS szeptemberben

Negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a Katolikus Társadalmi Napok (KATTÁRS) programot. A rendezvénynek újra Budapest ad otthont 2016. szeptember 16-17-én a belvárosi Március 15. téren. Az idei év szlogene: Jézus az irgalmasság arca. Társai vagyunk!