Szakkollégium

a tempéomban

Hittel, tehetséggel

A Keresztény Roma Szakkollégium Hálózat fennállásának 10 éves jubileumát ünnepelte 2021-ben. Az egész évet felölelő rendezvénysorozat záró eseményét 2021. november 25-én a HITTEL, TEHETSÉGGEL Roma szakkollégisták tudományos munkái 2011-2021 című zárókonferenciát Szegeden rendezték meg.

plakát

A legkiválóbb adomány a szeretet (1Kor 13)

A Miskolci Egyetem harmadéves szociális munkás hallgatói a Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon szakkollégistáival karöltve a Diósgyőri Lakásotthonok lakóinak karácsonyát igyekeznek feledhetetlenné tenni.

plakát

Kollégiumi felvételi felhívás

A miskolci Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon és a Görögkatolikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet a 2021/2022-es tanévre felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói részére.

Hungary Helps logo

Elindult a Hungary Helps Önkéntes Program

Makkai László atya a Vatikáni Rádiónak adott interjúban mutatta be a Hungary Helps önkéntes programot és arról is szólt, hogy milyen szerepet tölt be a képzésben.

logo

Lelki fitnesz foglalkozás a szakkollégiumban

Harmadik alkalommal rendezték meg a miskolci szakkollégisták a szakmai- és hitéleti attitűdök, valamint a társadalmi felelősségvállalás megerősítését szolgáló foglalkozást