Szakkollégium

logo

Lelki fitnesz foglalkozás a szakkollégiumban

Harmadik alkalommal rendezték meg a miskolci szakkollégisták a szakmai- és hitéleti attitűdök, valamint a társadalmi felelősségvállalás megerősítését szolgáló foglalkozást

Szocska Ábel

Nagyböjti hitélet határon innen és túl

Szocska Ábel, a Nyíregyházi Egyházmegye püspöke vezetésével tartott online hitéleti vitaestet a miskolci Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium.

épület

Felvételt hirdet a Szakkollégium a tavaszi félévre

A Görögkatolikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet a 2020/2021-as tanév tavaszi félévére a Miskolci Egyetemen, nappali vagy levelező tagozaton tanuló hallgatók számára. Jelentkezni 2021. január 24-ig lehetséges.

csoportkép

Hitben töltött közösségi élet a Szakkoliban

Hiszem és tudom címmel egy tizennyolc hónapon át tartó programsorozat ért véget a miskolci szakkollégiumban, melynek során hitéleti előadásokat, lelkigyakorlatot, közösségépítésre alkalmas programokat és jótékonysági akciókat is szerveztek.

dr Seszták István

Lehetetlen küldetés - online

Dr. Seszták István atya, a Szent Atanáz Hittudományi Főiskola rektorhelyettese "Lehetetlen küldetés" címmel tartott szakkurzust a miskolci Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium hallgatói számára.

online kép

Online adventi lelki fitnesz

Szakmai- és hitéleti attitüdök, valamint a társadalmi felelősségvállalás megerősítését szolgáló foglalkozáson vettek részt a miskolci szakkollégisták.

csoportkép

Kiszabadultak a romzsások

Az év utolsó közösségi programjának egy szabaduló játékot választottak a miskolci Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium hallgatói.

zászló

Átadták a beregszászi görögkatolikus központ kollégiumát

Az Ortutay Elemér Görögkatolikus Központ kollégiumát október 8-án adták át Beregszászon. Az 1916–1997 között élt görögkatolikus papról elnevezett intézmény célja, hogy lelki, szellemi és adminisztratív központként szolgáljon a kárpátaljai magyar görögkatolikusság számára.