Szakkolis toborzó a Fáyban

Bemutatkozót tartott a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégium a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnázium diákjainak Miskolcon.

előadás

2016.10.21-én meglátogattuk a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskolát a Szakkollégium diákjaival. A látogatás célja a disszemináció, toborzás volt.


A hallgatókkal közösen a beszéltünk a Szakkollégium életéről, közösségéről. Bemutattuk a mindennapjaikat a kollégiumban és a Miskolci Egyetemről is tájékoztattuk a diákokat. Fontos információkat mondtunk el a kollégiumi és egyetemi jelentkezésről. A diákoknak levetítettük a Szakkollégiumról szóló kisfilmet, és láthattak videókat a Roma News eddigi munkáiból. A toborzáson a Szakkollégium részéről Makkai László igazgató, Somosi Ágnes munkatárs, Mozgó Mónika munkatárs, Barna Bettina szakkollégista, Glonczi Gyula szakkollégista, Lakatos János szakkollégista és Lakatos Richárd szakkollégista vettek részt.


A program az NTP-SZKOLL-B-M-16-0002 azonosítószámú projekt keretében valósult meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával.

EMMI, logók

Szöveg: Mozgó Mónika

 

 

Címkék