"Megmutatom neked a bölcsesség útját." (Péld 4.11) - XXI. Ifjúsági Gyalogos Zarándoklat

Dátum
Hely
Sárospatak - Máriapócs

Már 21. alkalommal hívjuk a görögkatolikus fiatalokat az évről-évre egyre népszerűbb Ifjúsági Gyalogos Zarándoklatra.

plakát

dén Sárospatakról indulunk, és sok izgalmas, élményekkel teli programmal várunk minden résztvevőt. A gyülekező tehát Sárospatakon lesz augusztus 14-én ahonnan a Gávavencsellő-Kemecse-Nyírpazony-Nagykálló útvonalon érkezünk meg a máriapócsi kegyhelyre, az Istenszülő oltalma alá. A célállomás változatlan, célunk viszont mindig változik: az idei mottónk és témánk “Megmutatom neked a bölcsesség útját”. (Péld 4.11)

A regisztráció már elindult! Ezen a linken keresztül jelezheted részvételed:

https://form.typeform.com/to/mESl6Wy5  

A zarándoklat részletes programja hamarosan érkezik. Addig is, folyamatosan kövesd Facebook-eseményünket, hogy naprakész információkat kapj a programokról, és mindenről, ami a zarándoklathoz kapcsolódik.

Csatlakozz hozzánk ebben a szent utazásban, ahol a zarándoklat közben egyaránt megtapasztalod: a csendes és csoportos elmélyülést a hitben, a közös imádkozás erejét valamit megtapasztalhatod a kulturált, keresztény katolikus szórakozást is, egy-egy fárasztó nap alatt és után. Az út során lehetőséged nyílik új barátságokat kötni, új embereket megismerni, jobban elmélyíteni kapcsolatodat az Istennel, és rátalálni önmagadra.

A részvételi díj idén 8.000.- Forint, és további 2.500.- Forintot kell majd fizetnie annak, aki a nagybúcsún és szeretne maradni.

Találkozunk Sárospatakon!

Címkék