Események

Könyvbemutató plakát

Zsoltároskönyv – könyvbemutató

Dátum
Hely
Nyíregyháza, SZAGKHF

A Görögkatolikus Metropólia 2018. május 23-án, pünkösd hetének szerdáján 17.00 órától könyvbemutatóra várja az érdeklődő közönséget. Megnyitó beszédet mond és előadást tart Kocsis Fülöp metropolita és Orosz Atanáz miskolci megyéspüspök.

A verseny logója

I. Edelény Open Utánpótlás Asztalitenisz Verseny

Dátum
Hely
Edelény

Az országos asztalitenisz verseny előtti napon az utánpótlás számára is rendeznek megmérettetést Edelényben. A részletes versenykiírás és a jelentkezés részletei az alábbiakban megtalálhatók.

I. Edelény Open logo

I. Edelény Open Asztalitenisz Verseny

Dátum
Hely
Edelény

Első alkalommal rendeznek országos asztalitenisz versenyt Edelényben. A versenyt Edelény város önkormányzata és a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola közösen szervezi.

ministráns gyertyával

Ministránstalálkozó Sajópálfalán

Dátum
Hely
Sajópálfala

Már lehet jelentkezni az egyházmegyei ministránstalálkozóra. A találkozó május 26-án lesz Sajópálfalán.

Fóka -logó

I. Nyitott görögkatolikus úszóverseny

Dátum
Hely
Edelény

Szeretettel hívjuk fel a figyelmet egy különleges rendezvényre, amit 2018. május 26-án (szombaton) szervez a Görögkatolikus Metropólia Edelényben. Az első alkalommal megrendezett "Nyitott" görögkatolikus úszóverseny célja, hogy legyen közös, a sportoláshoz/úszáshoz köthető élményt nyújtó rendezvény szerzés a fogyatékkal élő és az ép versenyzők között. A cél - az élményeken túl - egymás megismerésének, elfogadásának erősítése.

plakát

Akrofeszt – fiatalok találkozója az Akropoliszon

Dátum
Hely
Miskolc (Miskolctapolca)

Június 30-án Miskolctapolcán az Akropoliszon (Görömbölyi u. 23-24.) számos programmal várja a fiatalokat az Akrofeszt. Kora délutántól előadások, beszélgetések közül választhatnak az érdeklődők, este pedig a Fool Moon és a Jam Republic zenél a színpadon.

család a vízparti naplementében

Görögkatolikus családtábor 2018

Dátum
Hely
Balatonföldvár

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a Görögkatolikus Metropólia idén is szervez tábort görögkatolikus családjaink részére Balatonföldváron a Riviéra Park Hotelben 2018. július 16-21. között.

ikonfestő

Ikonfestő fesztivál

Dátum
Hely
Nyíracsád

Sok szeretettel várják azon 15-29 év közötti fiatalok jelentkezését, akik szeretnék megtanulni az ikonfestést tojástempera technikával.