Korábbi események

szimpozion

Szimpozion az Eucharisztiáról

Dátum
Hely
Nyíregyháza

A tudományos konferenciára szeretettel várják az érdeklődőket!

ministráns gyertyával

Ministránstalálkozó Sajópálfalán

Dátum
Hely
Sajópálfala

Már lehet jelentkezni az egyházmegyei ministránstalálkozóra. A találkozó május 26-án lesz Sajópálfalán.

Fóka -logó

I. Nyitott görögkatolikus úszóverseny

Dátum
Hely
Edelény

Szeretettel hívjuk fel a figyelmet egy különleges rendezvényre, amit 2018. május 26-án (szombaton) szervez a Görögkatolikus Metropólia Edelényben. Az első alkalommal megrendezett "Nyitott" görögkatolikus úszóverseny célja, hogy legyen közös, a sportoláshoz/úszáshoz köthető élményt nyújtó rendezvény szerzés a fogyatékkal élő és az ép versenyzők között. A cél - az élményeken túl - egymás megismerésének, elfogadásának erősítése.

I. Edelény Open logo

I. Edelény Open Asztalitenisz Verseny

Dátum
Hely
Edelény

Első alkalommal rendeznek országos asztalitenisz versenyt Edelényben. A versenyt Edelény város önkormányzata és a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola közösen szervezi.

A verseny logója

I. Edelény Open Utánpótlás Asztalitenisz Verseny

Dátum
Hely
Edelény

Az országos asztalitenisz verseny előtti napon az utánpótlás számára is rendeznek megmérettetést Edelényben. A részletes versenykiírás és a jelentkezés részletei az alábbiakban megtalálhatók.

Könyvbemutató plakát

Zsoltároskönyv – könyvbemutató

Dátum
Hely
Nyíregyháza, SZAGKHF

A Görögkatolikus Metropólia 2018. május 23-án, pünkösd hetének szerdáján 17.00 órától könyvbemutatóra várja az érdeklődő közönséget. Megnyitó beszédet mond és előadást tart Kocsis Fülöp metropolita és Orosz Atanáz miskolci megyéspüspök.

a gyermekbúcsú plakátja

Gyermekbúcsú - 2018

Dátum
Hely
Máriapócs

Ebben az évben a máriapócsi gyermekbúcsút az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola szervezi. A május 12-i búcsú jelmondata: „Mielőtt megalkottalak anyád méhében, már ismertelek…” (Jer 1,5).

Cigányszakkoli logó

Lakatos Menyhért Szavalóverseny

Dátum
Hely
Miskolc

A Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégium idén ötödik alkalommal rendezi meg a Lakatos Menyhért Szavalóversenyt. Jelentkezni április 23-ig lehet. A verseny részletes leírása az alábbiakban megtalálható.

a konferencia plakátja

Cigánypasztoráció a görögkatolikus egyházban

Dátum
Hely
Nyíregyháza, SZAGKHF

Elérkezett a cigánypasztorációs kerekasztal beszélgetés negyedik alkalma, aminek ezúttal is a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola ad otthont.

GrFc logó

I. GrFB – Görögkatolikus Fiatalok Bálja

Dátum
Hely
Budapest

A Görögkatolikus Metropólia és a GrFC nagy szeretettel hív Téged az első, kifejezetten fiatalok számára rendezett Görögkatolikus Bálba!

Máriapócs és Sajópálfala temploma

Máriától Máriáig

Dátum
Hely
Máraipócs-Sajópálfala

Gyalogos zarándoklat indul Máriapócsról 2018. április 27-én Sajópálfalára.