Lelkigyakorlat Máriapócson

Az Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda nevelőtestülete 2015. augusztus 17-19 között háromnapos lelkigyakorlaton vett részt Máriapócson, melyet Fedor Péter atya vezetett.

Máriapócs
Fedor Péter atya

A Pócsi templom gyönyörű épülete, a hely kisugárzása, a lelki gyakorlat programja, a közös imádságok és elmélkedések, az elcsendesedés mély pillanatai és az esti beszélgetések mindnyájunkra nagy hatással voltak. A szállás és a színvonalas ellátás is hozzájárult a testi - lelki feltöltődésünkhöz.
Hitünkben megerősödve, keresztény szellemiséggel áthatva, görögkatolikus liturgikus ismeretekkel gazdagodva, élményekkel telve jöttünk haza a lelkigyakorlatról. Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nagyon gyorsan elrepült ez a három nap.
Az egyéni beszélgetések Péter atyával és a szentgyónás többünknek hozott lelki megkönnyebbülést, adott erőt az új nevelési évhez.
Köszönjük Atanáz püspök atyának a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a programon, valamint Fedor Péter atyának a színvonalas, mély lelki tartalmú előadásokat és azt, hogy igazi lelki vezetőnk volt ezekben a napokban.
Kérjük a Pócsi Szűz Anya áldását további munkájukra.

Címkék