Ilyen tényleg van?!

A hernádvécsei Jelenlét Pont tagjai most a nyíregyházi állatkertbe kirándultak. Többen voltak, akik életükben először láttak élőben egzotikus állatokat, először jártak állatkertben.

akvárium

Ilyen tényleg van?!  

A TV-ből ismert állatok valóságosak!

Tagadhatatlan, hogy ez óriási felfedezés egy gyermek számára, de még a felnőttek közül is sokan voltak, akik először láttak oroszlánt, zsiráfot, orrszarvút…

A hernádvécsei Jelenlét Pont újabb kirándulással kedveskedett azoknak a családoknak, akik az év folyamán hűségesen részt vesznek a ház programjain. Minden héten van főzőklub, rendszeres a kismama- és baba-mama klub, a kézműves foglalkozás. Iskolások tanulását hetente több napon segítjük, zene- és tánctanulásra is van lehetőség.  Apróbbak számára mozgásfejlesztést tartunk. Van miből válogatni, és a nem rendszeres programokról még szó sem esett…

Hála Istennek látogatják a falubeliek a Jelenlét Pontot, bejönnek ügyes-bajos dolgaikkal, bizalommal fordulnak az ott dolgozó munkatársakhoz.

Örömmel jelentkeztek a nyíregyházi kirándulásra is, sajnos nem is fért mindenki a buszba, talán tavasszal a most itthon maradóknak is sikerül szervezni egy hasonló alkalmat.

az állatkertben

Ezúttal is imádsággal indultak útnak, és kisebb csodaként élték meg, hogy az állatkertig szakadt az eső, majd arra az időre, ameddig ott tartózkodtak, elállt, és mire beértek a pizzázóba, újra esni kezdett. Mi ez, ha nem a Gondviselő Isten szeretete? Külön imádságot mondtak a busz sofőrjéért, aki balesetmentesen szállította a kirándulókat.

Az állatparkban a nebulók nem győztek egyik állattól a másikig szaladni, csillogó szemekkel csodálkoztak rá a teremtett világ szépségeire, különlegességeire. “A flamingónak csak egy lába van?” - hangzott egy kérdés. A kísérő munkatársaknak köszönhetően ismét sok-sok ismerettel és élménnyel lettek gazdagabbak mindnyájan. Legalább ennyire fontos, hogy ezúttal is erősödött a közösség. Talán nem túlzás azt állítani, hogy minél többet vannak együtt a falubeliek, minél inkább megismerik egymást, minél több a közös élményük, annál inkább bíznak a program munkatársaiban, és egyre jobban számíthatnak egymásra is.

Hála a Jóistennek ezért a napért is!

Szerző:Oroszné Obbágy Rita

Címkék