Egyházközségi Családi Nap Encsen

Egyházközségünk elhatározta, hogy előadásokkal, főzéssel, vetélkedővel egybekötött Családi Napot rendez.

Encs egyházközség
Encs egyházközség

A találkozó június 5-én délután a templomkertben zajlott, ahol színes programok váltották egymást, így az Egyházközségünk legfiatalabb és legidősebb tagja is jól érezhette magát. Minden korosztálynak nyújtottunk maradandó élményt. A kicsik labdáztak, ping-pongoztak, az ifjúság és a felnőttek Pacsai János esperes úrtól a családi kommunikációról,  és Barta József igazgató úrtól  a családi sportról hallgathattak előadást.   Ennek keretét közös imádságunk adta. Volt családi vetélkedő, melyen jókat derültünk egymás improvizált családi történetein,  az idősebbek pedig réghallott nótáikat elevenítették fel.

Terített asztal mellett mindenki jóízűen fogyasztotta el az üstben főtt finomságot. Mindenki szívvel-lélekkel hozta a maga sütötte kalácsokat.

Az alkonyodó estében égő gyertyákkal a kezünkben körmenettel zártuk az első családi napunkat. A közös szórakozás élményéből fakadóan  megfogalmaztuk, hogy hagyományt szeretnénk teremteni ennek a rendezvényünknek. Köszönet és hála Pacsai János parókus atyának, egyházközségünk képviselőinek, valamint minden szervezőnek és támogatóinknak.                            

 

Címkék