Családi nap Diósgyőrben

Családi napot szerveztek Miskolc-Diósgyőrben a még javában tartó vakációban.

templom, virágok

„ Anyám és testvéreim azok, akik Isten igéjét hallgatják és teljesítik.”( Lk. 8,21)

Diósgyőri Egyházközségünkben családi napot tartottunk július 30-án, szombaton. A meghívót családjaink és hozzátartozóik felé címeztük, akik nagyon buzgón készültek erre a találkozásra.

Szent Anna ünnepét követő hétvégére terveztük, amikor  még a fiatalok vakációznak és van még idejük egy szombatot együtt lenni a nagy család tagjaival. Idősebbek, nagyszülők és fiatalabb szülők is örömmel fogadták el a felhívást, hogy ilyen módon is megismerhessék a közösség tagjait.

A templomban a III. imaórát végeztük Szent Anna tiszteletére, majd a Közösségi Ház, a Parókia és az udvar adott otthont a kicsitől legnagyobbik családtagoknak a találkozásra. Közösen készítettük az ebédünket szorgalmas és hozzáértő vezetőkkel, majd a Közösségi Ház terített asztalai vártak Mindnyájunkat. Kinn a sok játék és sportolás tette értékessé a közösség tagjainak e szép napot.

Köszönjük a Mindenható Istennek, védőszentünknek Lisieux-i Kis Szent Teréznek, családjaink és nagyszüleink pártfogóinak, Szent Joákim és Anna közbenjárásának, a sok kedves segítőnek és nem utolsósorban a jelenlévőknek a megható nyári szombatot!

Kovács Endre, parókus

A családi napon készült fényképek ITT tekinthetők meg.