Ti vagytok az első évfolyam...

"Ti vagytok az első évfolyam, akik középiskolai éveiteket már egyházi fenntartású intézményben tölthettétek el…” – hangzott el Dr. Orosz Atanáz megyéspüspök úr ballagókat köszöntő beszédében, Edelényben.

Atanáz püspök ballagókkal
Ballagók

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakképző Iskola 2015. május 2-án, 10.00 órától kezdődő, végzősöket búcsúztató ünnepsége a húsvéti tropár dallamaival vette kezdetét Püspök atya vezetésével.

Az 59 nappali tagozatos diák a szeretett intézményt utoljára végigjárva útjuk az iskola kápolnájába vezetett, ahol hálaadásuk jeléül valamennyien egy szál virágot helyeztek el az ikonosztázion előtt.

A ballagó diákok gimnáziumi, informatikai szakközépiskolai vagy környezetvédelmi szakközépiskolai képzés keretében készültek fel az érettségire, melyet május 4-én, a magyar nyelv és irodalom írásbeli feladatlapok kitöltésével kezdenek meg.

Ebben az évben négy diák érdemelte ki a Pro Scolaeemlékplakettet, mellyel a négy éven keresztül kitűnő eredményt elérő tanulókat jutalmazza iskolánk a ballagási ünnepségen.

„Legyen áldás az úton, melyet ma kezdtek el…!

Címkék