Tárjátok ki a szíveteket

A Katolikus Karitász elindította karácsonyi segélyakcióját „Tárjátok ki szívetek” címmel, amely során rászoruló családokat segít a téli időszakban és karácsonykor. Idén is több módon lehet csatlakozni a december 31-ig tartó adománygyűjtéshez.

Karitász logó

Karácsony közeledtével izgalommal teli várakozással készülünk az ünnepre. Sokak számára azonban a karácsony csak egy hétköznap marad, küzdelem a hideg, az éhség, a kitaszítottság ellen.

Az ünnep közeledtével országszerte élelmiszert, meleg ruhát, cipőt takarókat gyűjtenek a karitászcsoportok. Idén is több módon lehet csatlakozni a december 31-ig tartó adománygyűjtéshez.

A Karitász adományvonalán, a 1356-os számon hívásonként 500 forinttal lehet támogatni a szervezet rászorulókért végzett munkáját! Az adományvonal mellett a bankszámlaszámon is lehet adományozni. Minden egyházmegyei Karitász központban le lehet adni jó állapotban lévő, használt játékokat, mesekönyveket, élelmiszereket, édességeket, amelyekből több mint 10000 gyermek számára készül karácsonyi meglepetés csomag, s ezeket ünnepi műsor keretében kapják meg a rászoruló gyermekek. A segélyszervezet december 11. és 17. között az országban számos helyen működtet adománypontot. A gyűjtésekbe bárki bekapcsolódhat, akár anyagi, akár tárgyi támogatásokkal. Az egyházmegyei központok elérhetősége megtalálható a Karitász honlapján:www.karitasz.hu

 A segélyszervezet várja az adományokat, hogy minél több rászoruló családnak legyen karácsonya!

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008

Adományvonal: 1356

Címkék