Szeretettel készített ajándék a hatalmas helytállásért

Georgikonos diákok keze munkája az a pici ajándék, ami a világjárvány kezelésében fáradozókhoz került Miskolcon.

sütemények

Még a téli szünet előtti utolsó héten nagy munkához láttak a Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 2/10-s cukrász tanulói. Az iskola cukrászüzemében ők sütötték azt a több ezernyi teasüteményt, amiből közel hatszáz doboznyi ajándékot csomagoltak össze.

Csurilla Lajos, Orosz Atanáz, Papp Zoltán

A Miskolci Egyházmegye közössége és főpásztora ezzel az ajándékkal mondott köszönetet a hatalmas helytállásért mindazon dolgozóknak, akik a miskolci járványkórházban, valamint a járvány kezelésével megbízott egyéb miskolci telephelyű kórházi osztályokon napról napra az emberek szolgálatában állnak; orvosok, ápolók, beteghordók, takarítók.

a korházak vezetői

A karácsonyi meglepetésnek szánt süteményeket Orosz Atanáz püspök és Papp Zoltán atya, a sátoraljaújhelyi középiskola igazgatója adta át a járvány ellátásával megbízott kórházi osztályok vezetőinek a Semmelweis Tagkórházban. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház nevében dr. Csurilla Lajos Zsolt, orvosigazgató köszönte meg a figyelmességet és azt is, amit ez az ajándék jelképez. „Az a csapat, aki a Covid ellátásban részt vesz, egy végtelenül embert próbáló, nem hétköznapi ellátásban vesz részt.” - mondta igazgató úr. "Továbbra is imádkozunk és a lelki szolidaritás módszerével támogatjuk őket a további helytállásban" – fogalmazott válaszában Atanáz püspök. 

FÉNYKÉPEK

Címkék