Megjelent a Görögkatolikus Szemlélet magazin

164 oldalas dupla számmal jelent meg a Görögkatolikus Szemlélet magazin.

címlap

A szokásos gazdag tartalom gyönyörű képekkel párosul. Részletesen beszámolunk Ferenc pápa budapesti útjáról, a görögkatolikus templomban tett látogatásáról, annak szervezéséről és kulisszatitkairól. Püspökeink, kispapjaink és sokan mások mesélnek élményeikről, a szentatyával való találkozásról, és olvashatjuk Ferenc pápa összes Budapesten elhangzott beszédét.

Megismerkedhetünk a kevésbé ismert, csodatevő munkácsi Istenszülő-ikonnal, megcsodálhatjuk a főegyházmegye 110 éves fennállása alkalmából meghirdetett pályázat nyertes alkotásait, interjút olvashatunk Fülöp atyával, újszentelt papjaink mesélnek első szolgálati évükről, megismerhetjük a Görögkatolikus Múzeum új műtárgyait, az első metropóliai gyűlés záródokumentumát. Bemutatkozik Németh István atya, a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola fiatal tanára is.

Egy sikeres fiatal mesél zenei karrierjéről, olvashatunk tanúságtételt, véleményt a gender-elméletről, házasságról, szerelemről, szexualitásról, a focivébéről, a megbocsátásról, beszámolót az orosz-ukrán frontvonalról, az új keresztény divatmárkáról, és még sok másról.

A debreceni és környékbeli parókiák a Metropólia hivatalában vehetik át a kiadványt, a szabolcsi és borsodi parókiáknak a terjesztő kézbesíti, az ország többi részére postai úton érkezik a várva-várt magazin.