Legyél te is Romzsás!

A Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium pótfelvételt hirdet a Miskolci Egyetemen tanuló és kollégiumi elhelyezést keresők részére

logo

Felvettek a Miskolci Egyetemre?

Nem miskolci vagy, és kollégiumot keresel?

Szeretnél egy szuper csapat részese lenni?

Szép környéken szeretnél lakni?

Jelentkezz hozzánk, garantáltan jól fogod magad érezni!

A miskolci Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon - Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium pótfelvételt hirdet a 2022/2023-as tanévre a Miskolci Egyetem nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők részére.

Romzsás szakkollégistaként

  • gyakorolhatod egymás szeretetben való elviselését,
  • megtapasztalhatod az együttélés közösségteremtő erejét kollégistaként,
  • keresztény értelmiséggé válhatsz,
  • kipróbálhatod magad segítő szerepben, érezheted a segítés örömét,
  • növelheted az esélyeidet a munkaerőpiacon,

A Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium az önkormányzatiság elvére és a szakkollégisták öntevékenységére épülő tehetséggondozó szervezet, melynek küldetése a szakismereteket meghaladó tudású, széles látókörű, keresztény gondolkodású értelmiségiek nevelése, ennek érdekében segíti a hallgatók keresztény értelmiségi feladatokra történő felkészülését, közéleti szerepvállalását, a társadalmi problémákra érzékeny, szakmailag igényes, keresztény értékrendet követő értelmiség nevelését. Kiemelt célja, hogy tevékenységével folyamatos párbeszéd alakuljon ki a hit és tudomány között. Ennek érdekében a tagok lehetőséget kapnak felsőfokú tanulmányaikon túli szakmai műhelyeken, előadásokon, tréningeken, önkéntes akciókban való részvételre, önképzési lehetőségek megvalósítására, közösségi- szabadidős-kulturális programok megszervezésére.

Akik jelentkezését várjuk:

Az intézmény nyitva áll minden görögkatolikus vagy más felekezetű felsőoktatási hallgató előtt, aki elkötelezett a fenti személyes és társadalmi küldetés irányában, valamint elfogadja az intézmény szellemiségét és célkitűzéseit.

Ha nyitott vagy más tudományok felé,

ha tevékenyen részt veszel a helyi egyház életében (lakóhelyen is),

ha elkötelezett vagy a közélet keresztény szellemű formálására,

ha vállalod az aktív közösségi életet,

ha szeretnél egy kollégiumi közösség tagja lenni, akkor ne habozz,  LEGYÉL TE IS ROMZSÁS!

Jelentkezés menete:

1.Hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és parókusi, lelkészi ajánlás szkennelt másolatának megküldése a romzsatszakkoli@gmail.com e-mail címre 2022. szeptember 15-ig!

2. A dokumentumok beérkezését követően behívunk egy személyes elbeszélgetésre, amely során körbe is vezetünk az intézményben.

További információ a +36 30 723 1005 telefonszámon vagy a romzsatszakkoli@gmail.com e-mail címen, illetve személyesen 3519 Miskolc, Görömbölyi u. 23. szám alatt.

Csatolmány