KRSZH Focikupa 2017

Az országos Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat Labdarúgó tornáját idén Debrecenben rendezték meg.

mérkőzés

„A foci szabályai nagyon egyszerűek. Valójában ennyiről van szó: ha mozog, rúgd meg. Ha nem mozog, rúgd, hogy megmozduljon….”

Idén is megrendezésre került az országos Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat Labdarúgó tornája. A tavalyi győztes Debreceni Szent Miklós Roma Szakkollégium remekül helyt állt, mint házigazda, és mint csapat is hiszen címvédőként jövőre is ők rendezhetik meg újból a tornát. Gratulálunk nekik, és minden résztvevőcsapatnak az eredményes szép mérkőzésekhez.

a győztes csapat

Csapatunk, a Miskolci Görögkatolikus Cigány Szakkollégium csapata, mely Shukar Boyz névvel indult el a versenyben, sajnos nem ért el dobogós helyezést. Szerintem ennek ellenére is megérdemli a csapat minden tagja, hogy büszkék legyünk rájuk, mert mindent megtettek a pályán, sajnos most voltak, azonban akik jobban teljesítettek nálunk.

Jövőre új „igazolásokkal”, és új taktikával, bízom benne, hogy felírjuk magunkat a győztesek listájára. Bár most is győztesnek érezzük magunkat, hiszen egy szórakoztató és tartalmas együtt töltött napot tudhatunk magunkénak, ami erősítette kollégiumi közösségünket.

megnyitó

 

Szajkó Cintia, szakkollégista

A program az EFOP-3.4.1.-15-2015-00010 azonosítószámú projekt keretében valósult meg.