Készülj velünk az egyetemre!

Dátum
Hely
Miskolc, Görömbölyi u.24.

Felsőoktatási Felkészítő Programot indít a miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium középiskolás fiataloknak.

plakát

A miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium középiskolás, 10.-es és 11.-es, roma és/vagy hátrányos helyzetű fiatalok számára hirdet elsősorban nyelvvizsga felkészítő programot. Ennek neve Felsőoktatási Felkészítő Program – nyelvvizsga felkészítő és egyetemi felvételi útmutató program.

Az alábbi programmal kívánja segíteni a rászoruló fiatalokat, hogy ne érje hátrány őket a felsőoktatási felvételihez kapcsolódó kötelező nyelvvizsga bizonyítvány megszerzésében. 

A 2020-as évtől az egyetemi felvételi feltétele a nyelvvizsga megszerzése. Az felkészítő programban lehetőséget biztosítunk a középiskolás fiataloknak, hogy nyelvvizsgát szerezzenek és bejussanak a felsőoktatásba. Elsősorban a Miskolci Egyetem után érdeklődő fiatalokat várjuk, akik jelenlegi nyelvtudásukkal elérik az A2-es szintet.

Amit kínálunk: (többek között)

-          nyári nyelvi tábor,

-          nyelvvizsga felkészítő programok,

-          útmutató az egyetemi felvételihez,

-          pályaorientáció,

-          szabadidős és közösségi programok.

Az program iránt érdeklődő hallgatók és tanáraik, szüleik számára nyílt napot rendezünk a Görögkatolikus Roma Szakkollégiumban, 2019. május 17.-én pénteken, 10 órai kezdettel.

További információ kérhető kollégánknál:

Mozgó Mónika (külső kapcsolatok koordinátora)

3519 Miskolc, Görömbölyi u 24.

telefon: +36 30 723 1005

email: gkciganyszakkoli@gmail.com

honlap: http://szakkoli.gorogkatolikuskoli.hu/

facebook: www.facebook.com/gkciganyszakkoli/

A programról kollégáink szívesen tartanak személyes tájékoztatás is, akár a tantestület, akár a diákok számára. Amennyiben élni szeretnének a lehetőséggel, keressék kollégáinkat a fent említett elérhetőségeinken.