"ITT A FARSANG ....... ÁLLT A BÁL HERNÁDVÉCSÉN

A Lakásotthonokban már hagyomány a farsangi mulatság Hernádvécsén.

Farsangi fánk

2016. január 29-én délután ismét megrendezésre került a Hernádvécsei Lakásotthonok farsangi mulatsága. A vidám eseményt a gyermekotthon vezetőjének köszöntője, majd Polyák Imre görögkatolikus lelkész, a gyermekekkel és dolgozókkal együtt végzett közös imája nyitotta meg.

Gondozott gyermekeink meglepetéssel készültek. A Kék Duna keringő gyönyörű zenéjére táncoltak, amire önállóan készültek, majd versmondás és a jelmezbe öltözött gyermekek felvonulása következett.

Az ilyen és ehhez hasonló alkalmak nem csak a gyermekek, de a dolgozók összetartozását, a csapatszellem felfrissülését is szolgálják. A karneváli hangulatot a lakásotthonok dolgozóinak egész napos munkájának eredményeként a finom ételek, farsangi fánkok, képviselő fánkok, ötletes jelmezek, a tánc és a zene biztosították. Gyermekeink örömét a közösen együtt töltött felhőtlen órákon túl, értékes tombolanyeremények sorsolásával koronáztuk meg.

Az esemény igazán vidám, hangulatban telt, mind a lakásotthonban élő gyermekeknek, mind az ott dolgozók számára, megfelelő lelki felkészülést biztosítva a kezdődő nagyböjt időszakára.

Címkék