HEGY Keresztény Gólyatábor

A HEGY (Hittel az Egyetemen) Keresztény Gólyatábor várja a leendő elsős főiskolásokat és egyetemistákat Esztergomban, augusztus 9-től 13-ig.

gólyatábor plakátja

HEGY (Hittel az Egyetemen) Keresztény Gólyatábor idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. A tábor fő célja, hogy azonos értékrendet képviselő, egyetemet kezdő fiatalok egymással töltsenek néhány fantasztikus napot, ami alatt megismerkedhetnek leendő szaktársaikkal, évfolyamtársaikkal, új kapcsolatokat alakíthatnak ki, és élményekkel gazdagon térhetnek haza. Alapvetően szeretnénk közösséget nyújtani és olyan lehetőségeket megmutatni nekik, melyek segítségével a nagyváros forgatagában sem válnak magányossá, sőt egyre mélyebben tudják megélni a hitüket.

A tábor színes kínálatában szerepel többek között városi vetélkedő, sportnap, előadások, kiscsoportos beszélgetések, borkóstoló, dicsőítő imaest, és az utolsó estén bállal emeljük a közösen együtt töltött napok fényét.

Ha te is most leszel elsőéves, akkor ne habozz! Töltsd velünk ezt a pár napot augusztus 9-től 13-ig Esztergomban! További információkat találsz a tábor honlapján és Facebook-oldalán

Kedvcsinálóként az idei promóciós videónkat és a tavalyi táborunk videoját is meg tudod tekinteni!!!

Jelentkezz már most! Szólj az osztálytársaidnak, barátaidnak, gyertek közösen!

Ha neked ez épp nem aktuális, de van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, akkor kérlek továbbítsd neki ezt a remek lehetőséget!

 

Címkék