Egy film az élet védelméről

Dátum
Hely
Miskolc, Művészetek Háza

Chuck Konzelman és Cary Solomon Váratlan élet (Unplanned) című filmjét az érdeklődők Miskolcon is megtekinthetik.

plakát

A Magyar Katolikus Püspöki Kar kezdeményezésére, a Családok X. Világtalálkozója keretében június 24-én hazánk minden egyházmegyéjében levetítik a filmet. Egyházmegyénkben a vetítés 15.00-tól kezdődik, Miskolcon, melyhez a helyszínt a Művészetek Háza biztosítja.

Ezzel a kezdeményezéssel az élet védelmére kívánják felhívni a figyelmet. A film igaz történet alapján mutatja be az abortusz dilemmáját, az ima erejével a halál kultúrájából kivezető utat.

A filmvetítés ingyenes, azonban a  terem befogadóképessége miatt, tisztelettel kérjük a részvételi szándékot előre jelezni a missziosiroda@gmail.com címen, vagy az alábbi telefonszámon: 46/ 500 260.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a film a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz, ezért 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A film Abby Johnson igaz történetét meséli el, aki a Planned Parenthood abortuszklinika egyik igazgatója volt, mígnem egy nap személyesen is tanúja volt egy magzatelhajtó műtétnek. Ez az eset mindent megváltoztatott benne.  Írta és rendezte: Chuck Konzelman, Cary Solomon  Főszereplők: Ashley Bratcher, Brooks Ryan, Robia Scott 

A film megtekintése előtt Tyukodi Attila atya mond bevezetőt.

Az esemény nem sajtó-nyilvános rendezvény.

Címkék