Családtábor: megtelt!

A Görögkatolikus Metropólia szervezésében.2017. július 17-22. között rendezik meg a Családtábort Siófokon.

családtábor

Ebben az évben ismét Siófokra megyünk nyaralni a Görögkatolikus Metropólia szervezésében. A nagy érdeklődés miatt a keretlétszám hamar betelt.

De senki ne keseredjen el, hiszen van még lehetőség a részvételre. A tapasztalatok alapján előfordulhat hogy egyéb okok miatt visszamondják családok a jelentkezésüket. A szervezők tehát arra bíztatnak mindenkit, hogy regisztráljanak be e-mail-en keresztül Rakaczkiné Vadász Viktóriánál a hepi@hd.gorogkatolikus.hu címen. Visszamondás esetén ugyanis a regisztráció beérkezési sorrendjében tudjuk újra megnyitni a lehetőséget a családok előtt. Megértésüket köszönjük!

A táborról

A szállás Siófokon lesz az Ezüsparton: http://www.edzotaborok.hu/siofokedzotabor.html. Négyszáz fős. Az utazást mindenki egyénileg oldja meg. Akik személygépkocsival érkeznek, hétfőn lehetőleg 15-17 óra között érkezzenek. A tábor területén van parkolási lehetőség, térítés nélkül. Vacsorát már kapunk a táborban. Az érkezést követően a főbejáratnál lesz az eligazítás, s ezt követően keresi meg mindenki a helyét a táborban. A szálláshelyek elfoglalását a segítők koordinálják, de a létszám miatt nyilván türelemre és belátásra lesz szükségünk, hiszen időbe telik, míg mindnyájan a helyünkre kerülünk. A tábor szobabeosztását június 20-án véglegesítjük, ezt követően nem tudunk elfogadni sem lemondást, sem változtatástsem a csoportok létszámát, sem összetételét illetően, és a beosztással kapcsolatos kérdéseket, esetleges kéréseket is csak eddig a napig fogadjuk el.

Az anyagiak rendezése

A díjak:

  • 4 éves kor alatt ingyenes, de kérjük a létszámban az ilyen kicsi gyermekeket is jelezni, és ha lehet, számukra hordozható kiságyat hozni (ezt tavaly is megtette több család),
  • 4–6 éves kor: 15.000 Ft
  • 6–14 éves kor: 24.000 Ft
  • 14-18 éves kor: 32000 Ft
  • 18 éves kor felett: 34.000 Ft

Ezek a költségek az utazást nem tartalmazzák, ahogy már fentebb említettük, azt mindenki egyénileg oldja meg, esetleg ismerőseivel egyeztetve. A jelentkezésekkel együtt előlegként a költségek felét kérjük befizetni, a jelentkezés ezzel válik biztossá. Munkatársunk fog visszajelezni a családnak a megadott e-mail címre a biztos jelentkezés tényéről. Az összegeket személyesen Rakaczkiné Vadász Viktóriánál (Görögkatolikus Metropólia - 4024 Debrecen, Szent Anna u. 57. szám alatt) lehet befizetni, a parókus atyákon, illetve a kerületi családfelelős papokon keresztül.

A tábor részvételi díjának teljes összegét legkésőbb június 30-ig mindenki fizesse be. Ezt is készpénzben kérjük befizetni.

A táborban ágyneműt és napi háromszori bőséges svédasztalos étkezést kapunk. A fogkefénken és egyéb mindennapi szükségletünkön túl ne felejtsük otthon a fürdőruhát, a naptejet, napszúrás ellen viseljünk sapkát, és legyen sportfelszerelésünk! Hozzunk estére, illetve rossz idő esetére melegebb holmit és esőkabátot, sportcipőt, esetleg társasjátékot, labdát is. Szúnyogriasztó sem árt. A diákigazolvány mellett legyen nálunk a TAJ kártya vagy annak másolata is. Aki valamilyen gyógyszert szed, ne felejtse otthon. Ha valaki liszt-érzékeny, és az étrendjét ennek megfelelően kell összeállítani, előre jelezze, hogy erről időben tájékoztathassuk a konyhát. Konkrét ügyekben a Hajdúdorogi Főegyházmegyei Pasztorációs Iroda munkatársától, Rakaczkiné Vadász Viktóriától a hepi@hd.gorogkatolikus.hu e-mail címén, vagy a (30) 768 7821-es telefonszámon lehet érdeklődni, illetve segítséget vagy eligazítást kérni.

A tábor kezdetéig imádságainkban is gondoljunk egymásra, készülve arra, hogy igazán értékes napokat tölthessünk együtt. A találkozást várva, egy élményekben gazdag hét (és persze a jó idő) reményében, a három egyházmegye valamennyi munkatársának nevében is szeretettel köszöntünk minden résztvevőt.