Cigánymissziós honlapot indított a Miskolci Egyházmegye

A Miskolci Egyházmegye Cigánykoordinációs és Missziós Irodája új honlapot indított azzal a céllal, hogy bemutassa Borsod-Abaúj-Zemplén megye görögkatolikus cigánypasztorációs tevékenységét.

Logó

A Miskolci Egyházmegye Cigánykoordinációs és Missziós Irodája új honlapot indított azzal a céllal, hogy bemutassa Borsod-Abaúj-Zemplén megye görögkatolikus cigánypasztorációs tevékenységét. A Miskolci Egyházmegye pasztorációs tervében nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a roma közösségek megfelelő lelki és fizikai segítséget kapjanak egyházmegyénktől.

A most induló honlap arra is szolgál, hogy bemutassuk közösségeinket, értékes programjainkat, oktató nevelő munkánkat. Terveinkben az is szerepel, hogy interjút készítünk egy-egy roma családdal, hogy beszéljenek megélt hitükről, mindennapos küzdelmeikről.

Rendszeresen frissítésre kerülnek a Szakkollégium eseményei és programjai, valamint az egyházközségekben zajló cigánymissziós törekvések.

Egyházmegyénk missziós munkáját nagyon sokan segítik és támogatják. Köszönet ezért a szolgáló papságnak és családjaiknak, hitoktatóinknak, önkéntes munkatársainknak és mindazoknak, akik ismeretlenül is imádkoznak azért, hogy Isten Országát együtt tudjuk építeni.

A honlap elérhető: www.cigany-misszio.hu

Weboldal ajáánló

 

Címkék