Missziós Iroda

plakát

Karácsonyi adománygyűjtés

Dátum
Hely
Missziós Iroda

A Görögkatolikus Missziós Iroda karácsonyi adománygyűjtést szervez.

istenszülő ikon

Vers- és novellaíró pályázat

Dátum
Hely
Missziós Iroda

A Miskolci Egyházmegye Görögkatolikus Missziós Irodája vers- és novellaíró pályázatot hirdet általános iskola alsó és felső tagozatosok, illetve középiskolások részére. A téma: Az én édesanyám. A földi és égi édesanya szerepe az életemben. A pályázatok beérkezésnek határideje november 9.

iskolatáska

Iskolakezdési támogatás a Rakacai Tanodásoknak

A Cigány Missziós Iroda kezdeményezésére a Miskolci Egyházmegye által fenntartott intézményekben még a nyári szünet elején kezdődött iskolatáska- és tanszergyűjtés. Az ajándékoknak idén a rakacai gyerekek örülhetnek.

Missziós Iroda

Missziós Iroda

A Missziós Iroda (Miskolc, Szeles u. 35.) októberi programjai.

Logó

24 óra az Úrért - beszámoló

Ferenc pápa Misericordiae vultus kezdetű bullájában hirdette meg a „24 óra az Úrért” elnevezésű kezdeményezést, melyhez a Miskolci Egyházmegye is csatlakozott március 4–5-én.

Plakát

24 óra az Úrért - frissített

Ferenc pápa az irgalmasság rendkívüli szentévét meghirdető bullájában arra kérte a közösségeket, hogy csatlakozzanak a 24 óra az Úrért kezdeményezéshez. Egyházközségeinkben is csatlakoznak a felhíváshoz.

Missziós Iroda logó

Plakátpályázat

A Görögkatolikus Missziós Iroda plakát-pályázatot hirdet, az Irgalmasság testi és lelki cselekedetei témakörben, a Ferenc pápa által meghirdetett Irgalmasság évéhez kapcsolódóan.