Pillanatképek az Örömhírvétel óvodából

Szívmelengető programokkal teli májust tudhat maga mögött a sárospataki Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda

ovis néptáncosok

Tóth Ottóné, óvodavezető írását adjuk közre:

2019. május 3-án az Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda gyermekei az Édesanyákat köszöntötték Anyák napja alkalmából. Az ünnepség helyszíne a Szent Péter és Pál Görögkatolikus Templom volt, ahol köszöntöttük a jelenlévő édesanyák mellett Égi Édesanyánkat is.

ovisok az ambonon Miklós atyával

A közös imádságok és a gyermekek ajkáról felcsendülő őszinte dalok, versek könnyeket csaltak a szülők és a jelenlévők szemébe. Gyermekeink a saját maguk által készített kis ajándékuk átadásakor meleg öleléssel és hálával bújtak anyukájuk ölébe.Páll Miklós Atya ünnepi gondolataival és az édesanyák megáldásával zárta a megemlékezésünket.

"horgász" gyermekek

2019. május 31-én a gyermekeinket ünnepeltük a Családi gyermeknap alkalmával. Az egész napos program helyszíne az óvoda volt.A délelőtt folyamán az ugrálóvár, a trambulin, a buborékfújás és a játékos sportvetélkedők örvendeztették a gyermekeinket, majd megnyitottuk kapuinkat a szülők és családtagok előtt.

buborékfújú kislány

Minden gyermekhez eljöttek a szülők, nagyszülők, többeknek a testvérei is. A közösen töltött délután igazi feltöltődést nyújtott a gyermekek és a felnőttek számára is. A szervezett programok többek között: tűzoltóautó-, rendőrautó - bemutató, „Meglepetés”-műsor az óvoda dolgozói előadásában bemutatásra került „A három kismalac és a farkas” című színdarab a gyermekek és szülők legnagyobb örömére. A délután folyamán választható tevékenységek: arcfestés, csillámtetkó, trambulin, buborékfújás és kézműves tevékenységek. A szülői munkaközösség támogató segítségével egész nap ovibüfé üzemelt.

arcfestés

A nap zárásaként néptáncos gyermekink táncelőadása volt látható, ahol bemutatták az egész éven tanultakat.

Hálásak vagyunk, hogy jó idő köszöntött a jeles napra, így minden tervezett programot meg tudtunk valósítani. A szülői közösség és a dolgozói közösség összefogásával jó hangulatú, eseménydús és tartalmas napot zárhattunk.

További képek

Címkék