„ Magasztalja lelkem az Urat” Lk.1,46.

Családcsoportunk a tanévet rendhagyó módon grill partyval zárta, ahol hálát adhattunk a Teremtőnknek az elmúlt év minden kegyelméért, hiszen eltelt egy év és mi gyarapodtunk.

Családcsoport logó
Családcsoport

A Karmelita templom udvara adott teret ennek a nem mindennapi programnak, ahol a kicsik és nagyok együtt játszhattak, mialatt a grillrácson a férfiak ízletesre sütötték a már korábban bepácolt falatokat. Halkan folyt a beszélgetés és titokban fogyott egy kis süti is… Nagyszerű dolog, hogy egy szellemiségben tudunk beszélgetni és a mindennapi nehézségeket, örömöket megosztva tudunk hitben megerősítő tanácsokat adni egymás számára. Az anyukák megosztják a gyermeknevelési jól bevált receptjeiket, amit a nehezebb napokban ki is próbálhatunk. Hálát adtunk a közösségért, azért a sok jóért, amelyben mindannyian részesedtünk és egymásért, hiszen a hétköznapi összejöveteleinken egymást is tudtuk mindig gyarapítani.

Külön köszönetet mondunk a Miskolci Egyházmegye Családpasztorációs Bizottságának, amiért összejövetelünket anyagiakban is támogatta. Hisszük, hogy az a közösség, mely eddig is megerősítette tagjait, nyitottsága által ezután is segítője és befogadója lesz az újabb érdeklődő, nehézséget-örömöt megosztani vágyó családoknak.

„Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” Mt.18,20

 

 

Címkék