Görögkatolikus Tudásolimpia a 2021/2022-es tanévben is

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola a 2021/2022-es tanévben is meghirdeti a "Görögkatolikus Tudásolimpia" elnevezésű levelezős tanulmányi versenyt.

logo

A tanulmányi verseny célcsoportját azok a diákok jelentik, akik a 2021/2022. tanévben a 7-8., illetve a 9-10. évfolyamba (biológiából a 9-10 és a 11-12. évfolyamba) járnak.

A versenyre angol és német nyelvből, liturgikus ismeretekből, magyar nyelv- és irodalomból, történelemből, matematikából, biológiából és informatikából lehet jelentkezni.

Jelentkezési idő: 2021. szeptember 30. és október 15. között.

A jelentkezés módja egyéni és intézményi szintű is lehet.

  1. Egyéni jelentkező esetén:

Szükséges a jelentkező neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, évfolyama, illetve a választott tantárgy pontos megjelölése. Benyújtás postai úton a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola címére: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor u. 13-19. vagy e-mailben az tudasolimpia@szentatanaz.hu címre.

  1. Intézményi szintű jelentkezés esetén:

Görögkatolikus iskoláink számára részletes tájékoztatót küldtünk a jelentkezés módjáról. A versenyen való részvételi szándékról a tudasolimpia@szentatanaz.hu címre várjuk a visszajelzéseket 2021.október 15-ig. Kérjük jelezzék azt is, hogy postai úton vagy emailben kérik a feladatlapok eljuttatását az intézményhez.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Dr. Inántsy-Pap Ágnes
SZAGKHF lektorátus vezető főiskolai docens

Címkék