Szavazzunk a Görögkatolikus Múzeum épületére!

A Média Építészeti Díja közönségdíjára jelölték a Görögkatolikus Múzeum épületét.

a Múzeum

„A Média Építészeti Díja célja, hogy a nemzetközi és hazai szakmai közéletben megerősítse a legkiválóbb alkotások jelenlétét, és a média jeles képviselőinek segítségével megismertesse az érdeklődő nagyközönséget a legizgalmasabb magyar épületekkel és tervekkel. A kétfordulós versenyen egy szakmai és egy médiazsűri is értékeli a befutott alkotásokat, ráadásul a közönség is szavazhat épület, terv, és épített környezet kategóriában.”

Az elismerésért 10 épület versenyez. A közönségnek lehetősége nyílik 1-10-ig pontozni a neki tetsző épületet.  Aki még nem járt a Görögkatolikus Múzeumban azok se maradjanak távol a szavazástól. Egyházunk legújabb kulturális intézményét az itt látható fotók segítségével mutatjuk be, és lelkesítünk mindenkit a szavazásra.

A szavazatokat az alábbi linken adhatják le november 4-ig.

A Görögkatolikus Múzeum a 7. a bemutatott épületek sorában. Szavazat a  kép alatti pontszámra kattintva adható le.

Támogassuk görögkatolikus egyházunk elismertségét, és adjunk  10 pontot a Görögkatolikus Múzeum épületére a következő linken:

Építészfórum (epiteszforum.hu)

(Itt meg kell majd adni az e-mail címünket, és abba a postafiókba érkezik meg a voksoláshoz szükséges link (előfordul, hogy a spam mappába érkezik). A szavazatokat akkor fogadja be a rendszer, ha minden kategóriában minden épületre adunk 1 pontot legalább, majd az oldal alján található piros SZAVAZÁS gombra kattintunk.)

FÉNYKÉPEK a Görögkatolikus Múzeum épületéről

Címkék