Nyári élmények a miskolci iskolában

A Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola nyári napközis táborát idén az iskola falai között rendezték meg.

tábor

Kuiné Németh Viktória és Szabó Andrásné, táborvezető tanítónők beszámolója:

A Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola nyári napközis táborát az iskolánkban szerveztük meg.

Szikora Benedek atya iskolalelkészünk kedves szavaival és imádságaival - melybe a gyerekek is bekapcsolódtak - vette kezdetét a tábor.

A 3 hét alatt a következő programokat kínáltuk a gyerekeknek: a hetet kézműves - és sportfoglalkozásokkal kezdtük.

napközis tábor

Örömteli kikapcsolódást jelentett a gyerekeknek az iskolai játékokon kívül az Avalon Park Maya Játszótere. A tapolcai jó levegőn lehettek és önfeledten játszhattak, kipróbálhatták a park játékait, valamint megmutathatták ügyességüket is.

napközis tábor

A heti programok közül hatalmas élmény volt a kis táborozók számára a Hab - party. A kellemesen meleg időben a lágy habokban lubickolhattak a gyerekek.

habparty

Érdeklődéssel fogadták a kis diákok Herczeg Mária bábelőadását és kézműves foglalkozását, amit nagyon köszönünk. Természetes alapanyagokkal ismerkedhettek meg a gyerekek, s ezekből készítettek bábokat.

báb

 A hagyományos pénteki közösségépítő játékok sorozata és a kis tehetségeknek rendezett „Ki mit tud?”  után Táncház zárta a tábor programjait Repka Gyula tánctanár vezetésével. Ezúton is köszönjük neki.

táncház

A gyermekek finom fagylaltot fogyasztottak az iskola szomszédságában lévő fagyizóban, az iskolában pedig jégkrémet és édességeket is kaptak.

A táborban részt vevő tanítók változatos programokkal, nagy szeretettel fogadták iskolánk gyermekeit. Örülünk, hogy a nehéz tanév után a kicsiknek sok izgalmas, érdekes, örömteli és tartalmas élményben lehetett részük.

Jövőre is szeretettel várjuk iskolánk napközis táborába az alsó tagozatos tanulóinkat!

Címkék