"Lépéspróbák a kiegyensúlyozott női önmegvalósítás felé!” Női önbizalom lélek-építő hétvége Máriapócson!

„Lépéspróbák a kiegyensúlyozott női önmegvalósítás felé!” Női önbizalom lélek-építő hétvége Máriapócson!

Virág

Kedves Görögkatolikus Ifjú Hölgy!

Különleges lehetőséged nyílik találkozni önmagaddal, kortársakkal, egy olyan helyszínen, 15 fős csoportban, amely Mária-kegyhely, s mint ilyen, világnézetünk szerint különös jelentőséggel bír a női sors hiteles megélésére vonatkozóan.

Lélek-építő hétvégénken két tréner vezetésével elérheted  önbizalmad  növekedését, önbecsülésed erősödését, útmutatást, folyamatos inspirációt, támogatást kaphatsz a nőként való kiteljesedéshez, a személyes fejlődésedhez, s céljaid megvalósításához.  A Női  önbizalom lélek-építő hétvége programjának legfőbb célja, hogy mindazon erőforrásokat felébressze, amelyek már benned vannak. Lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot a benned rejlő női-erővel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással.

Mitől Nő a NŐ?

Erre nem akarlak megtanítani, mert nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak emlékezned kell rá, és merned kell újra életre hívni! A NŐISÉGET megélni kell, gyakorolni kell, szeretni kell… újra.

Miben segít a Női önbizalom lélek-építő hétvége?

Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket ad, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni. Mindeközben fontos, hogy a fizikai, anyagi világban való érvényesülés,  a valódi hivatás megtalálása, megélhetés, az álmaid megvalósítása, az erősségeid és tehetséged kibontakoztatása, a lelki-érzelmi vonatkozások, kapcsolati harmónia és a vallásos- spirituális fejlődés egyaránt hangsúlyos és kiegyensúlyozott figyelmet kapjon.

Jó helyen vagy tehát, ha

  1. újra rá szeretnél lelni belső erőforrásaidra
  2. ismét élni szeretnél női teremtő erőddel
  3. magabiztos szeretnél lenni és önbizalmad erősítenéd
  4. belső hangodat, intuíciódat szeretnéd újra tisztán hallani
  5. felismerted, hogy a nőiséged érték, és ennek kifejezésére vágysz
  6. nőként teljes, megelégedett életre vágysz, akár családanyaként, akár egy hivatás képviselőjeként, akár szeretnéd a kettőt együtt megélni
  7. szeretnél női szerepeidben összhangot teremteni
  8. valódi hivatásodra szeretnél rátalálni
  9. szeretnél örömteli életet élni és ezt megosztani másokkal is
  10. információt és technikákat kapni arra, hogyan valósíthatja meg álmait egy modernkori nő

Az önbizalom az egyik legfontosabb alapköve az önmegvalósításunknak. A bennünk rejlő képességeket, tehetségeket nem elég megtalálnunk, azokat ki kell tudnunk bontakoztatni és aktívan, cselekvően építenünk egy jobb életminőséget önmagunknak és szeretteinknek.

Az önbizalom hiánya nem lehet akadálya annak, hogy kiteljesítsd magad. Önbizalmad fejlesztése elősegíti önmagad kifejezését az élet minden területén, a konkrét kommunikációban, a munka világában, vállalkozásépítésben és a harmonikus párkapcsolat megéléséhez is szükséged van rá.

 Az önbizalom-önbecsülés témaköre azért is alapvető önfejlesztési terület, mert édesanyaként Te vagy az, aki megadod az énképeddel kapcsolatos mintákat gyermekeidnek és jelentős szereped van abban, hogy hogyan fog vélekedni önmagáról és az őt körülvevő világról.

Az önbizalom hiánya a legelső oka sikertelen próbálkozásainknak, kudarcélményeinknek és végső soron álmaink feladásának.

Önbizalmat nem kaphatsz senkitől, de az együttlétünk segítségével Te magad válsz képessé megerősíteni önbizalmadat!

Információ a programról!

Jelentkezni lehet a Máriapócsi Zarándokházban az 42/585-020 telefonszámon. A költségeket a zarándokházban kell rendezni!

Időpont: 2015. március 27-28-29-én. Az első nap délután 16:00 óráig érkezzen meg minden jelentkező.

Szeretettel várunk!

Dr. Nagy Edit és Ft. Makkai László

 

 

Címkék