"Kicsengettek"- képekkel frissítve

A Miskolci Egyházmegye fenntartásában működő középiskolák diákjai búcsúztak tanáraiktól, diáktársaiktól a hétvégén Miskolcon és Edelényben.

Ballagás

Ez az a nap melyet az Úr szerzett, örvendezzünk és vigadjunk azon” – hangzott el főtisztelendő Orosz Atanáz megyéspüspök ballagókat köszöntő beszédében, Edelényben.  A Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakképző Iskola2015. április 30-án, 9.30 órától kezdődő, végzősöket búcsúztató ünnepsége a húsvéti tropár dallamaival vette kezdetét Püspök atya vezetésével.

A végzősök útja a szeretett intézményt utoljára végigjárva az iskola kápolnájába vezetett, ahol hálaadásuk jeléül valamennyien egy szál virágot helyeztek el az ikonosztázion előtt.

A ballagó diákok gimnáziumi, informatikai szakközépiskolai vagy környezetvédelmi szakközépiskolai képzés keretében készültek fel az érettségire, melyet május 2-án, a magyar nyelv és irodalom írásbeli feladatlapok kitöltésével kezdenek meg.

Ebben az évben két diák érdemelte ki a Pro Scolaemlékplakettet, mellyel a négy éven keresztül kitűnő eredményt elérő tanulókat jutalmazza iskolánk a ballagási ünnepségen.

tabló2

tabló

 

Áldásoddal megyünk innen el…!”

Flaskó Attiláné, igazgató

Címkék