Ismét Családbarát Munkahely lett a miskolci diákotthon

Második alkalommal büszkélkedhet ezzel a védjeggyel a Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon

logo

A Miskolci Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon 2021-ben nyerte el először azt a megtisztelő címet, hogy családbarát tanúsító védjeggyel rendelkezhet.

Nagyon szigorú feltétek mellett. helyszíni ellenőrzés során dönt a bizottság arról, hogy valóban megfelelő feltételeket biztosít a diákotthon a munkavállalóknak.

tanúsítvány

A Családbarát Munkahely cím nem örökre szól, hanem határozott időre. A megtisztelő címet kettő évre adják, majd újból szükséges auditálni az Intézményt, hogy továbbra is biztosítottak–e a feltételek. Ebben az évben megtartott helyszíni ellenőrzés eredménye, hogy 2025-ig a Görögkatolikus Diákotthon ismét felkerült a Családbarát Munkahely védjeggyel ellátott Intézmények sorába.

a kollégium

Intézményünk elkötelezett és mindent megtesz azért, hogy a dolgozóink és családjaik érezzék, hogy a munkahely hozzáad a családi értékekhez, segíti és támogatja a család összetartozását. Bízunk benne, hogy ez a cím nem jutalom, hanem az elvégzett munkának az eredménye, ami szolgáló szeretetben bontakozik ki.

Köszönjük a megtisztelő elismerést, mely inkább felelősséget és még nagyobb odafigyelésre és az ügy melletti elköteleződésre ad lehetőséget.

Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon 

Címkék