Elismerés a szociális munkáért

Ma adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat elismeréseit. Szociális Munkáért Díj elismerésben részesült Bényei Józsefné és Páll Miklós atya.

a díj

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat november 19-én délelőtt díjátadó ünnepséget tartott a Megyeháza dísztermében.

csoportkép

Az eseményen adták át a megye Szociális Munkáért Díjait, továbbá a Vay Ábrahám Tudományos, illetve az Alkotói díjat. A magas rangú elismeréseket Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke, Alakszai Zoltán kormánymegbízott, valamint Szabó Gergely, a megyei közgyűlés alelnöke adta át a kitüntetetteknek. A rendezvényen az Allegra Vonósnégyes és Szécsi Viktória énekesnő közreműködött.

oklevelek

A szociális munka területén végzett munkájáért részesült elismerésben Bényei Józsefné, valamint Páll Miklós.  

Bényei Józsefné a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény szakmai vezetője. Erzsike több évtizede dolgozik a  gyermekvédelmi ellátás rendszerében. 

Bánné dr Gál Boglárka, Páll Miklós

Páll Miklós atya Sárospatakon parókus. Miklós atya évtizedeken át volt a Miskolci Egyházmegyei Karitász igazgatója. Előző szolgálati helyén, Tolcsván, a Szent Zotikosz lelki vezetőjeként segítette a gyermekvédelmi feladatok ellátását. 

Fotók: Ádám János

Címkék