100 év - 100 kihívás

Pünkösd előtti a szombaton, a Miskolci Egyházmegye centenáriumi évfordulóját előkészítő rendezvénysorozat újabb eseménye zajlott Kazincbarcikán. Most a gyermekek kerültek a középpontba

a megnyitón

Pünkösd előtti a szombaton, május 27-én volt Egyházmegyénk centenáriumi évfordulós rendezvénysorozatának egy újabb állomása Kazincbarcikán, a Don Bosco sportközpontban.

gokartozás

Minden egyházközség számára lehetőség volt jelentkezni a gyermekeink számára szervezett igazi XXI századi akadályversenyen való részvételre. A püspök atya által is meglátogatott játéknap része volt a rekesztorony építés, airtrack, léghoki, rodeo bika, pedálos gokart, billiárd foci, fifa játék, forgó seprű, csúszdás ugráló, bowling, lézerharc, pingpong, arcfestés, csocsó, pizza party, kézműves foglalkozás, népi játszóház, trambulin, just dance, zenés műsor, filmvetítés és pizza party.

forgó seprű

A majd 200 fős gyermek sereg egyéniben, menetlevéllel a kézben próbálgathatta erejét és ügyességét az egyes állomás helyeken kisebb-nagyobb sikerrel. Minden elvégzett akadály pontot ért és a nap végén a menetleveleket egy urnába dobva sorsolás útján kaptak csokoládé jutalmat a szerencsések.

Atanáz püspök a szakácsokkal

Senki nem tért haza étlen-szomjan, mert a pizza ebéd és az üdítő kínálás még a nem díjazottak számára is nagy örömet okozott.

Köszönjük a segítőknek ezt a fantasztikus együttlétet.

Dr. Janka Gábor, esperes-parókus

FÉNYKÉPEK

Címkék