Tanodai családi nap Rakacán

Augusztus végén tartottak tanodai családi napot Rakacán a Boldog Ceferino Intézet és a Miskolci Egyházmegye szervezésében

csoportkép

A Boldog Ceferino Intézet és a Miskolci Egyházmegye közös programjaként 2021.08.27-én tanodai családi napot rendeztünk tanodánk diákjai és családjaik részére.

Balogh Győző

A jeles eseményre három együttes is elfogadta meghívásunkat. Közös imádsággal kezdtünk, majd ezt követően szinte azonnal első fellépőként a Szendrőládi dicsőítők nevű együttes kezdte meg műsorát, amely nagy sikert aratott. Nagyon színes programmal érkeztek hozzánk, amelyben voltak gyönyörű karizmatikus cigány dallamokra hangszerelt énekek és tanúságtevő dicsőítő részek is. Ennek keretében többen táncra is perdültek.

L Imre

A következő fellépőnk L. Imre volt aki saját dalokat adott elő és tanulásra az iskola szeretetére buzdította a gyermekeket.

gyerek gitárral

Végül a saját együttesünk a Dányi Family lépett fel akik nagyszerűen szórakoztattak mindenkit. Az agapé előtt a tanodás gyermekek megáldása következett, majd pedig mindenki jóízű beszélgetés mellett fogyasztotta el az ennivalóját.

Dr. Balogh Győző János, rakacai parókus

Címkék