Szüreti bál az oviban

A sárospataki Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda 2016. 10. 22-én jótékonysági szüreti bált rendezett.

jelenet

A mulatság helyszíne a sárospataki Szent Erzsébet Általános Iskola étterme volt. Az ízletes vacsorát az iskola szakácsai készítették el Rézművesné Palatinusz Jutka irányításával. A bőséges és különleges étel minden bálozónak nagyon ízlett. Köszönet az iskola igazgatójának Kissné Murányi Andreának, hogy biztosították számunkra a helyszínt, és a szükséges feltételeket.

A terem díszítését és berendezését a szülők és az óvoda dolgozói végezték. Az eredmény szemet gyönyörködtető volt. A zsúfolásig megtelt bálteremben igazi családias, meleg légkört teremtettünk a meleg őszi színekben pompázó dekorációval, asztali és egyéb díszítéssel.

Nagy öröm számunkra, hogy nagyon sokan eljöttek a bálba, a meghívott vendégeink elfogadták meghívásunkat és megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényünket.

A mulatozás este 7 órakor kezdődött a szülői munkaközösség vezetőjének, majd az óvoda vezetőjének rövid köszöntésével. Ezt követte a jelenlegi és volt óvodások változatos, színes és igen színvonalas műsora. Meglepetésként a Zsindely Népzenei Együttes játszott mindannyiunk nagy örömére.

Zsindely együttes

A változatos, szép műsorszámok után vette kezdetét a hajnalig tartó szórakozás.

A pohárköszöntő és asztali áldás után, melyet Oktatási referensünk Szemerszki Mihály Atya mondott következett a vacsora, melyet finom otthoni sütemények és még finomabb szőlő és egyéb gyümölcs nedűk tettek még ízletesebbé és vidámabbá. A talpalávalót egyszemélyes zenekarként Szoták Ricsinek köszönhetünk, aki mindenki kedvére énekelt és zenélt. A táncos lábú vendégsereg hajnalig mulatott.

A támogatóink által felajánlott tombolatárgyak száma és értéke ösztönözte a megjelenteket a tombolavásárlásra. Az eladott tombolák száma közel ezres nagyságrendű volt. A kihúzásban aktívan segédkeztek a nem fáradó óvodás gyermekek, akik a szülőkkel és vendégekkel együtt mulattak és táncoltak.

A bál bevételét a szülők az óvoda udvari játékainak további felújítására ajánlották fel. A tavaly felújított fa mászó vár és hinta eséscsillapító gumirétegének egy részét fogjuk belőle megvásárolni.

Ezúton szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet minden támogatónknak a felajánlott tombolatárgyakért, pénzbeli és egyéb adományokért: (pogácsa, pezsgő, bor), nyomtatásért, kétkezi és szellemi munkájukért.

Köszönöm a szülőknek, a szülői munkaközösség vezetőinek és az óvoda minden dolgozójának, hogy időt és fáradtságot nem kímélve, kapcsolataikat, ötleteiket, anyagi és tárgyi eszközeiket felhasználva együtt, igazi közösségként munkálkodtunk a rendezvény sikeréért. Öröm volt számomra az együtt eltöltött felkészülési idő, és az est, hiszen egymást jobban megismertük, jókat beszélgettünk, táncoltunk, tartalmas és vidám estét/éjszakát tudtunk magunk mögött.

bálozók

Fontos, hogy a hétköznapok rohanó világában időnként megálljunk, testileg és lelkileg töltekezzünk, ünnepeljünk, tudjunk gyermekeinkkel, családjainkkal, barátainkkal tartalmas és szeretetteljes minőségi időt eltölteni. Bálunkkal óvodai hagyományt szeretnénk teremteni. Találkozzunk jövőre ugyan így, ugyan itt!

Kérem a Jó Isten áldását és támogató segítségét minden résztvevőre, támogatóra, családjaikra, az óvodás gyermekekre, szüleikre és az óvoda dolgozóira.

Tóth Ottóné óvodavezető

Címkék