Szép volt Fiúk! – KRSZH Focikupa 2019

Idén már hetedik alkalommal került megrendezésre a Keresztény Roma Szakkollégiumok közötti focikupa, melynek Debrecen adott otthont.

a focicsapatok

Az előző évi győztes csapat a Wáli István Református Cigány Szakkollégium szervezte meg a tornát. Ebben az évben 10 csapat szállt szembe egymással a győzelemért. A miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium csapata, a Shukar Boyz remek csapatjátékkal az elődöntőig jutott. Csoport küzdelmek során első meccsünket 3-1-re nyertük meg, míg a második meccsünkön döntetlent játszottunk. Ezekkel az eredményekkel csapatunk az elődöntőbe jutott, ahol a későbbi győztes Szent Miklós Görögkatolikus Roma Szakkollégium búcsúztatott minket.

a miskolci csapat

Nagyon büszkék vagyunk csapatunk minden tagjára, hiszen a mérkőzéseket remek csapatjátékkal, nagyszerű támadásokkal, kemény védekezéssel gazdagították. Köszönjük szakkollégistáinknak a hangos szurkolást!

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak, köszönjük a házigazda szakkollégiumnak az esemény megrendezését! Jövőre ismét visszatér a Shukar Boyz a pályára!

Forrás: Görögkatolikus Cigány Szakkollégium

Címkék