Nem Adom Fel táborban a selyebi gyermekek

A Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett nyári táborokban töltöttek egy-egy felejthetetlen hetet a selyebi gyerekek.

csoportkép

Szépségverseny, néptánc, kézműves foglalkozás, koncertek, reggeli torna, strandolás, biciklizés, Ki mit tud? - ezekkel lehetnének a Nem Adom Fel táborok egy-egy napjának címszavai

A vírus helyzet ellenére idén is megrendezésre került a nyári Nem Adom Fel tábor, csak két, kisebb turnusban és új helyszínen. Szakítva a jól bevált debreceni kemping helyszínével, idén a Duna-parti Horányban, az Árnyas Liget kempingben kerültek megrendezésre az "ottalvós" táborok.

Az első hatvan fős integrált tábor, amiben leginkább a hét - tizennégy éves gyerekek vettek részt, augusztus 3-tól 7-ig tartott, a második turnus, amiben többnyire fogyatékkal élők táboroznak, augusztus10-étől 14-éig tart.

csoportkép

Az első csapatban voltak a selyebi gyermekek. A következőkben Aranyosi Elizabet beszámolóját olvashatjuk, aki nagy örömmel vett részt a táborban:

„Nagyon jó volt a tábor, mindenki nagyon jól érezte magát. Tizennégy fős volt a csapatunk, tizenhárom gyermek és egy kísérő. Külön faházakban voltak a szállások, a nyolc fiúnak egy nagy- és az öt lánynak egy kisebb faházban. Jók voltak az étkezések és jók voltak az esti bulik és koncertek. Részt vettünk különböző programokon és játékokon.

Minden reggel zenére ébredtünk és minden reggel volt reggeli torna, és aki akart, részt vehetett rajta. Nekünk nagyon tetszett a tábor és több ideig is maradhattunk volna. Szeretnénk jövőre is jelentkezni, hogyha minden rendjén lesz.

Szuper volt ez a Nem Adom Fel tábor!

Köszönjük, a Nem Adom Fel Alapítványnak, hogy idén is lehetőséget biztosított nekünk a nyári táborában."

Kondás András, parókus

 

Címkék