Másodszorra is kiváló

A miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium, tehetségpont, a 2018/19 évi akkreditációs folyamatban immáron másodszorra nyerte el az Akkreditált kiváló Tehetségpont címet.

logo

A miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium tehetségpont a 2018/19 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként az Akkreditált kiváló Tehetségpont címet nyerte el immár második alkalommal. A tehetségpont akkreditáció eredményét szimbolizáló tábla és oklevél ünnepélyes átadására 2019. március 23-án került sor a Kárpát-medencei Tehetségnapon a budapesti Szent Imre Gimnázium dísztermében.

 oklevél

A szakkollégiumunk 2011 szeptemberétől végez tehetséggondozó és hátránykompenzáló tevékenységet a hátrányos helyzetű roma és nem roma hallgatók számára. Elhivatottságunk töretlen, szakmailag folyamatos  fejlődésen mentünk keresztül. Ezt a munkát már 2015-ben is akkreditált kiváló tehetségpont elismeréssel díjazták.

Mindez természetesen nem sikerülhetett volna az isteni Gondviselés nélkül, melynek jelenlétét szüntelenül érezzük. Köszönettel tartozunk szakkollégistáinknak, akik miatt megéri ezt a küldetést vállalni és a munkatársainknak, akik ezt a munkát szívvel-lélekkel végzik.

Makkai László

 

A kiválóság számunkra azt jelenti, hogy sosincs megállás, alkalmazkodunk, reagálunk a változásokra és fejlődünk. Mindezt hittel, szeretettel és reménnyel.

Címkék