Gyűjtés a COVID-árvák javára

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége támogatja Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita kezdeményezését, melynek célja a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítése.

kislány, maci

A KÉSZ fontosnak tartja, hogy csatlakozzon ehhez a nemes, pártpolitikától független és a keresztény szolidaritást is tükröző tevékenységhez, ezért gyűjtést hirdetett tagjai körében a Regőczi Istvánról elnevezett alapítvány támogatására.

Hazánkban több mint hatszáz olyan gyermek él, aki a koronavírus-járvány miatt veszítette el szüleit. Ezeknek a gyermekeknek hosszú távon van szüksége patronálásra, ezért hívta életre az államfő és felesége a Regőczi István Alapítványt.

A KÉSZ vállalta, hogy a tagjai által a COVID-árvák javára felajánlott pénzbeli adományokat egy összegben eljuttatja a jelenleg bejegyzés alatt álló alapítvány számára.

Számlaszámunk, ahova várjuk a következő hetekben az adományokat:

11100104-19719548-36000001 (CIB Bank)
Átutaláskor a közlemény rovatba kérjük feltüntetni:

”Adomány COVID-árvák javára”
Örömünkben, hogy sokan vagyunk, akik nagyobb veszteség nélkül eddig átvészeltük a járványt, ne feledkezzünk meg azokról, akiknek most minden odafigyelésre és támogatásra szükségük van. Mutassuk meg, hogy együtt sokra vagyunk képesek! 

a KÉSZ vezetősége