Gyermekvédelmisek olimpai sportnapja

Nem csak a versengésről, hanem a közös önfeledt játékról is szólt a hétvégén, Edelényben megrendezett sportnap.

focista

A hagyományos olimpia sportnapot az utóbbi két évben nem volt lehetőség megszervezni, így igen nagy várakozás előzte meg a hétvégi eseményt, melyen a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Központ ellátottjai versengtek egymással. Mind a lakásotthonokból, mind pedig a nevelőszülői hálózatból érkeztek gyermekek.

a győztesek

A sportnaphoz idén is a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola biztosította a helyszínt, valamint a verseny bíráit is. A verseny imaórával kezdődött, mialatt igen esősre, borúsra fordult az időjárás, így az összes versenyszámot, kicsit módosítva azokat, az iskola tornatermeiben tartottak meg.

rajt

A nap végére atlétikai versenyszámokban, valamint asztalitenisz, falmászás, tollaslabda és labdarúgás sportágakban születtek igazán kiváló eredmények. Az érem megszerzése volt ugyan a végső cél, de maga az élmény, a cél eléréséért folytatott küzdelem sokkal fontosabb, hangzott el a díjkiosztón. Barta József, az edelényi iskola igazgatója külön elismerésessel szólt a gyermekek ellenfeleikkel szemben tanúsított sportszerű magatartásáról és fegyelmezettségéről is, és szívből gratulált minden résztvevőnek.

FÉNYKÉPEK

Címkék