Georgikonosok a tisztább környezetért

A Gerogikonos diákok is csatlakoztak az országos szemétszedési akcióhoz

Teszedd zsákok

A sátoraljaújhelyi Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium részt vett 2019. 03. 20-án a Fenntarthatósági Témahéten meghirdetett „TeSzedd” című országos projekt lebonyolításában.

szemétszedés

A TeSzedd!- Önkéntesen a Tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén nyolcadik alkalommal valósult meg. A szemétgyűjtési akció keretében iskolánk is csatlakozott a TeSzedd önkéntesei közé. A projekt célja, hogy közösen tisztítsuk meg szűkebb - tágabb környezetünket.

a "szemétszedők"

A projekt lebonyolításában 37 diák és két pedagógus Csizmadia Jánosné szaktanár és a projekt felelőse és koordinátora Révész Orsolya szaktanár volt. Iskolánk diákjai lelkesen és aktívan vettek részt a környezetünk megtisztításában, összesen 10 db zsák szemetet gyűjtöttünk össze. A megtisztított terület a Károlyi Mihály utcai lakótelep és a Ronyva-patak part menti szakaszának egy része volt.

Köszönjük iskolánk tanulóinak a munkához való pozitív hozzáállását és reméljük, hogy a további életüket felelősségteljesebben és környezettudatosabban fogják élni!

Révész Orsolya, természettudományi munkaközösség-vezető

Címkék