Egytől (negyven)egyig!

A hétvégén, november 14-én, Sajópálfalán házaspároknak szerveztek lelki napot. A cél házasság örömeinek, küzdelmeinek megbeszélése, és kapcsolat megerősítése volt.

Zarándokház1
Házaspárok

November 14-én 25 pár jött el a Sajópálfalára a házaspárok lelki napjára, voltak akik még csak házasságkötésük első évfordulóját, de olyanok is akik negyvenegyedik évfordulóját is megünnepelték már. A cél házasságaink örömeinek, küzdelmeinek megbeszélése, és kapcsolataink megerősítése volt.

Akik a tapasztalataink felszínre emelésében, kezelésében segítettek, Tóth András atya és kedves felesége Anna tisztelendőasszony voltak. Ezúton is köszönjük nekik, hogy nagy tapintattal hozzáértéssel vezettek minket, hogy mi az, amit erősítenünk és mi az, amit felejtenünk kell kapcsolataink megerősítésért.

Szeretettel köszönjük, vendéglátóinknak Kiss Attila atyának és munkatársainak, hogy helyet adtak nekünk és mindenben segítették az összejövetel sikeres lebonyolítását.

Az együtt töltött órák végén mindannyiunkban megfogalmazódott, hogy jó volt egymás küzdelmeiből tanulni, az őszinte beszélgetésekben egymás felé fordulni, az idősebb házaspárok letisztult bölcsességéből erősödni.

Az együtt töltött idő rövid volt, ezért mindannyian úgy éreztük, házasságainkért, családjainkért, egymás megerősítéséért legyen folytatás!

További képek

 

A kép eltávolítva. A kép eltávolítva. 

Címkék