Tehetségnap a Miskolci Szakkollégiumban

A Miskolci Görögkatolikus Cigány Szakkollégium tehetségnapot szervezett 2015. december 4-én a kollégium társalgójában.

Szakkollégisták
Előadás

A programot Makkai László atya kollégiumunk igazgatója nyitotta meg. A több mint negyven fiatal és az őket kísérő pedagógusok már ismerősként érkeztek hozzánk, hiszen többen már nem először jártak a szakkollégiumban.A köszöntő után Dr. Nótin Ágnes kollégiumunk pszichológusa tartott előadást pályaorientáció címmel. Bemutatkoztak kollégistáink is, akik beszéltek arról, hogy miért jó egyetemistának lenni és miért jó lehetőség egy fiatalnak egy keresztény szakkollégium. Ebben az évben a szenior szakkollégistáknak kötelező egy hátrányos helyzetű középiskolást mentorálni. A jelenlévők közül sokan jelentkeztek, hogy szívesen részt vennének a mentorprogramunkban.

Rendezvényünkön szép számban vettek részt a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskolából és a Karacs Teréz Középiskolai Leánykollégiumból, valamint a Szent Benedek Szakképző iskolából is.

Remek napot zártunk magunk mögött, sok új emberrel ismerkedtünk meg, akik között lehet, hogy ott rejtőzhetett akár a jövendőbeli szobatársunk is.

Sok sikert kívánunk a további munkához minden fiatalnak! És szeretettel várjuk az arra alkalmas diákokat kollégiumunkban!

A program az NTP-SZKOLL-M-15-0006 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósult meg.

Szajkó Cintia, szakkollégista, Miskolc

logók

 

Címkék