Támogatás CIB Bank Miskolci Fiókjától

A CIB Bank miskolci fiókjának ajándékait vehették át a napokban a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmények képviselői és lelki vezetőjük Páll Miklós atya.

Adomány átadás
Cib adomány

A Katolikus Egyház és a CIB Bank között évek óta szoros a kapcsolat, nemcsak pénzügyi téren, hanem karitatív téren is, hiszen a bank már a korábbiakban is évi több százezer forinttal támogatta az egyházmegyék jótékonysági szervezeteit. Minden gyűjtés és felajánlás a pénzintézet dolgozóinak kezdeményezéséből jön létre – van, amikor pénzt, esetenként saját munkájukat ajánlják fel. Tiszteletre méltóak az ilyen jellegű kezdeményezések; aki adja, abban a jó szándék és az együttérzés munkál, aki kapja, annál a meglepetés, és a hála érzését váltja ki. Ezen érzések képesek minden negatív gondolatot feloldani és az embereket egymáshoz közelebb vinni.

A mostani adományozás ötletgazdái Barczi Krisztina fiókvezető igazgató asszony és Mlinárné Vass Katalin vállalati banki tanácsadó voltak. Az összefogás eredményeképpen 24 hatalmas doboz ruhaadomány átadására kerülhetett sor. Ezeket a ruhákat a Gyermekvédelmi Intézmény kötelékeihez tartozó – többek között Hernádvécsén, Tokajban és Garadnán lakó - gyerekek kapták, akikhez az ajándékokat nevelőik már el is jutatták.

Isten áldja meg mindazokat, akik szívüket-lelküket és szekrényeiket kinyitották a rászorulók előtt.

Címkék