Szezonzáró hálaadás Sajópálfalán

Sajópálfalán tartanak szezonzáró hálaadást a motorosok 2017. október 14-én.

motoros zarándoklat

A motoros szezon végén október 14-én, szombaton, Sajópálfalán Szent Liturgiát mutatunk be a gondviselő Istennek, aki megóvott bennünket minden komolyabb bajtól és balesettől.

Hívunk mindenkit, hogy együtt adjunk hálát a sok szép élményért és balesetmentes kilométerért! A hálaadó Szent Liturgiát 11 órakor kezdjük, Buka Gábor atya vezetésével. Utána a zarándokházban lehetőség lesz együtt ebédelni, majd igény esetén közösen fedezhetjük fel a környéket, ezzel zárva a közös együttlétet.

Kérjük a részvételi szándékot minél előbb, de legkésőbb október 9. hétfőig jelezni, hogy az ebédből megfelelő mennyiséget rendelhessünk. Az ebéd ára 1000 Ft/fő. 

Jelentkezés: Szirmai Máté. E-mail: motorosok@hagorkat.hu, telefon: 30/257-52-08

Lassan vége a motoros „szezonnak”, ami április elejétől október közepéig tart. Ám – „a motorozás életérzés, nem pusztán szezonális élmény” – vallják a vasparipák szerelmesei. Ezt a meggyőződést erősítette bennük dr. Papp Tibor görögkatolikus lelkész is, amikor a motorosok máriapócsi zarándoklatán arról beszélt, hogy „a motorozás olyan, mint az életünk.” Az idén – július 29-én – kilencedik alkalom érkeztek zarándokok két keréken hazánk nemzeti kegyhelyére, a Görögkatolikus Egyház motoros búcsújára.

A Görögkatolikus Médiaközpont kisfilmje ITT tekinthető meg.

Címkék