Szent Damján tábor 2020

Már lehet jelentkezni az idei eseményre, érdemes viszont tudni, hogy erre csupán április 30-ig van lehetőség!

plakát

Damján tábor csapata közzé tette az idei találkozóra való felhívást. A Szervezők kérik, hogy részletesen, felelősségteljesen töltsék ki az alábbi kérdőívet. Csak a hiánytalanul, pontosan kitöltött, részletes kérdőívek birtokában tudnak felelősséget vállalni a táborozókért. A jelentkezés április 30-án 23:59-kor lezárul. A határidő után, csak akkor tudják elfogadni jelentkezését, ha még van szabad hely. Legkésőbb júniusban visszajelzést kapnak e-mailben a táborban való részvételről. Ezen a linken tudnak jelentkezni az érintettek. 

A kitöltés előtt azonban érdemes tudni: 

  • A 2020-as Szent Damján Tábort augusztus első hetében (2020. augusztus 2-7. között), a Debrecen melletti Dorcas Szabadidő-Központban rendezik meg. A részvétel ingyenes, Önöknek csak a táborozó oda- és visszautazási költségét kell vállalni. A táborba és a táborból való utazásról a család, gondozó gondoskodik.
  • A tábori regisztráció vasárnap 14:00 órától veszi kezdetét, ezen a napon a résztvevők számára csak vacsorát biztosítanak. Tisztelettel kérnek mindenkit, hogy a kezdési időpontot követően érkezzenek csak a helyszínre, ekkortól tudják Önöket fogadni. A tábor zárása pénteken 11:00-12:00 között esedékes, kérik, ebben az idősávban érkezzenek. A táborozók aznap ebéd helyett úti csomagot kapnak majd. 

Várják az önkéntesek jelentkezését is 

Az önkéntes stáb, a csoportvezetőkkel és a segítőkkel együtt azon dolgozik, hogy mosolyt csaljon a táborozók arcára, színes programokkal emlékezetessé tegye a tábori pillanatokat. Az együtt töltött idő lehetőséget ad arra, hogy egy másik emberről gondoskodjanak és megismerjék önmagukat a csapatban. Kérik a szervezők, hogy szánjon mindenki elegendő időt a kérdőív kitöltésére. Azokkal, akik első alkalommal jelentkeznek a táborba, személyesen is szeretnének találkozni egy beszélgetés keretein belül. A beszélgetések várható időpontja május vége, a helyszínek: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen. 

Kik jelentkezhetnek? 

  • aki betöltötte 17. életévét
  • vállalja, hogy részt vesz a Dorcasban augusztus 1-jén az egész napos felkészítő napon
  • a tábor teljes ideje alatt velük tud tartani!

Az önkéntesek ezen a linken jelezhetik részvételi szándékukat. A jelentkezés április 30-án 23:59-kor lezárul. Legkésőbb júniusban visszajelzést kap mindenki e-mailben! Kérdés esetén írhatnak a szentdamjantabor@gmail.com e-mail címre, illetve követhetik az eseményt a Facebook-on: www.facebook.com/DamjanTabor. 

A Szent Panteleimon Alapítvány évről-évre az 1%-os felajánlásokból segíti a Damján tábor munkáját. Ha teheti, rendelkezzen adója 1%-ról az alapítvány javára. Adószám: 19207906-1-15

Forrás:Hajdúdorogi Főegyházmegye

Címkék