Szakmai napok a Szent Miklós óvodában

Miskolcon, a Szent Miklós Görögkatolikus Óvodában tartott szakmai napon óvodai foglalkozásokkal és az óvoda életével ismerkedhettek meg a a vendégek.

foglakozás közben

Szakmai napot tartottak a Szent Miklós Görögkatolikus Óvodában, ahol az intézmény dolgozói bemutatták az erdélyi Székelyhídról, valamint a megyéből érkezett kollégáknak, az itt végzett oktatói munkájukat. Elsőként a vendégek egy kiscsoportos foglalkozást nézhettek meg, ahol Hegyaljainé Kriston Krisztina, óvodapedagógus vezetésével a gyerekek a Kánai menyegző jeleneteit játszották el. 

Óvodai foglakozás

Hegyaljainé Kriston Krisztina, óvodapedagógus a foglalkozás után kielemezte a vendég kollégáknak a látottakat.

Szakmai elemzés

foglakozás

A foglalkozások során a LEGO kirakós játék is szerepet kapott, aminek segítségével a gyerekek játékos formában sajátíthatták el a különböző ismereteket. Ezt az oktatási formát Kopasz Anikó a H-didakt ügyvezetője mutatta be a jelenlévőknek.

Előadás
Barta Imre a partiumi Petőfi Sándor Elméleti Líceum igazgatója is részt vett kollégáival a szakmai napon.

Interjú

Orosz Atanáz,  a Miskolci Egyházmegye püspöke köszöntötte az egybegyűlteket

Atanáz püspök


Bánné

Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke is részt vett a szakmai napon, és köszöntőjében a vallásos nevelés fontosságát emelte ki.

Interjú

Barta Józsefné óvodapedagógus a szakmai napon nagycsoportosaknak matematika foglalkozást tartott, amelynek tapasztalatait megosztotta a vendégekkel

Elemzés

mászófal

Végezetül Horváth-Bialkó Bernadett óvodapedagógus bemutatta az intézmény négy évszakos mászófalát és annak oktatási hozadékait

Bemutatás

A szakmai napról az összeállítást Grunda János készítette.

FOTÓK

Címkék